Rezultatele căutării

Ce iti vine in minte cand te gandesti la un agent imobiliar?

Postat de pe
0

Cineva care invita oamenii sa vada casa? Cineva care ar face poze? Cineva care ar trebui sa vina direct cu clientul potrivit? Sunt multe viziuni legate de un agent imobiliar. Haideti sa vedem ce face un agent, realtor, angajat de proprietar sa ii vanda casa in cele mai bune conditii.

De ce sa ma reprezinte un specialist in vanzarea imobiliara ?

Plecand de la faptul ca este un proiect foarte important, un proiect cu implicatii financiare mari, ar fi de preferat sa ne asiguram ca se realizeaza in cele mai bune conditii.

Ce beneficii ar trebui sa aduca un agent angajat pentru a-mi vinde casa in cele mai bune conditii de piata ?

Proces previzibil – orizont de timp – vanzarea este previzibila, momentul in care se poate vinde este estimat si luat in calcul de proprietar.
Oferte multiple – cum as putea sti daca oferta este cea mai buna fara a compara macar doua oferte.
O sugestie privind momentul potrivit vanzarii – plecand de la produs si obiectiv se poate stabili, momentul oportun de a iesi pe piata.

Marketing ACTIV– constant merge catre clienti si agenti, constant analizeaza concurenta si se repozitioneaza astfel incat sa ramana in atentia potentialilor din piata.

Colaborarea – colaborarea cu ceilalti agenti bazat pe un acord semnat, pentru un produs ancorat in realitatea pietei, sunt aspecte care indeamna la tranzactionare.

Calificarea clientilor inainte de a intra in proprietate – acest lucru se refera la o discutie preliminara cu clientul despre ceea ce are nevoie, timpul de achizitie si modalitatea acesteia. Daca este o proprietate locuita, o casa in care locuieste o familie cu copii, vizitele nejustificate sunt deseori obositoare.

Posibilitatea de a recontacta clientul cu ocazia modificarii conditiilor ofertei. Agentul care va reprezinta poate realiza acest lucru fara a se pune intr-o pozitie de negociere nefavorabila.

Aplicarea unor metode care au functionat si pentru alte proprietati.

Si nu in ultimul rand confortul ca predati cheia si pana la finalizarea contractului veti fi informat de rezultatele pasilor din proces, nefiind nevoie de consumul unor resurse suplimentare (timp).

Sa vedem si ce spun cei care au trecut prin acest proces alaturi de un realtor:

Comparați ofertele