Rezultatele căutării

Cat timp trebuie sa imi iau in calcul pentru vanzarea unei proprietati?

Postat de pe
0

Intotdeauna cand este vorba de vanzarea unei proprietati in mintea proprietarilor exista un singur lucru comun: vanzarea locuintei cat mai repede, la cel mai bun pret.

Cat de usor este de atins acest lucru, sau se poate indentifica timpul necesar?

Statisticile arata ca timpul necesar pentru vanzarea unei locuinte in Bucuresti a atins o medie de 90 de zile .
Acesta medie este influentata de semnalele importante ale mersului pietei in momentul respectiv, aceasta avand o ciclicitate in functie de perioada anului, stabilitatea pietei, etc. In ultima perioada se poate observa tendinta de majorare a timpului de vanzare, fiind influentata de stabilitatea pietei prin relaxarea cumparatorilor care aloca mult mai mult timp de gandire si gasire a locuintei perfecte pentru acestia.

Daca vorbim de zona Pipera, conform statisticilor noastre si experientei pe aceasta piata putem spune ca un pret corect in piata vinde in maxim 4 luni. Acest lucru fiind strans legat de o promovare activa, focus pe mentinerea constanta a proprietatii in atentia prospectilor.

Vanzarea unei case este influentata si de pregatirea acesteia pentru vanzare.

S-a observat ca trimestrul al doilea din an, este cel mai prolific pentru tranzactionarea proprietatilor. Perioada de vanzare creste in trimestrul trei si, apoi, in cel de-al patrulea.

Comparați ofertele