Rezultatele căutării

Din 2009 in piata imobiliara, pentru proprietari ca tine...

Suntem pasionati  si motivati in a persevera, suntem pozitivi si informati, respectam un cod etic.
Inainte de orice proiect dorim sa ne cunoastem. Suntem consultanti si suntem perfectibili.

Agent imobiliar Pipera

Nicolae Preda

~ Realtor specializat in reprezentarea proprietarului~

Prin tot ceea ce fac ii ajut pe proprietarii de case si apartamente din Pipera sa evite bataile de cap generate de procesul de vanzare care de multe ori este unul lung si anevoios. In cadrul echipei ma ocup de managementul acestui proces cat si de partea de negociere, relatia cu toate partile implicate. In ultimii ani m-am specializat prin a reprezenta proprietarul in tranzactie : urmez un plan de marketing strategic astfel incat proprietatea sa se vanda in cele mai bune conditii.

Simona Preda

Real Estate Marketing ~

Ma preocupa intelegerea nevoilor partenerului de discutie, fie el cumparator sau vanzator. Sunt la curent cu tehnicile moderne de promovare si comunicare. La fel ca ceilalti membrii ai echipei, educatie este o prioritate pentru mine . Prin actiunile de marketing ajut echipa sa pozitioneze corect produsul in piata si sa il mentina in atentia persoanelor potrivite, sa livreze servicii personalizate. Imi doresc sa venim in intampinarea clientilor cu solutii cu impact pozitiv pe termen cat mai lung.

Zoe Mergeani

~ Notar ~

Prin nivelul de pregatire, prin experienta acumulata in cursul anilor precum si prin documentarea la zi legata de modificarile legsilative recente va asiguram servicii de inalta calitate, profesionalism si operativitate. De la data infiintarii si pana in prezent, biroul nostru a colaborat cu majoritatea bancilor ce activeaza pe piata romaneasca, cu societati de asigurare precum si cu societati/persoane fizice care au dezvoltat proiecte imobiliare in judetele Bucuresti si Ilfov.

Lucian Baciu - broker de credite

Lucian Baciu

~ Broker de credite~

Când proprietarul îți acordă încrederea deplină (preț, publicitate, filtrare chiriași, negociere, etc.) tranzacția se realizează în cele mai bune condiții pentru el.

Sorin Badea - fotograf

Sorin Badea

~ Fotograf ~

Fotografii de interior si de exterior pentru imobile rezidentiale in Romania. Fotografie imobiliara.

Comparați ofertele