Rezultatele căutării

Despre noi

Suntem pasionati  si motivati in a persevera, suntem pozitivi si informati, respectam un cod etic.

Aceste lucruri le avem in comun si ne ajuta sa functionam excelent in scopul comun de a atinge obiectivul tau.

Nicolae Preda - agent imobiliar Pipera Exclusive

Nicolae Preda

~ Agent Imobiliar ~

Sunt Nicolae Preda si reprezint Pipera, Pipera Exclusive – Real Estate. Prin tot ceea ce fac ii ajut pe proprietarii de case din Pipera sa evite bataile de cap generate de procesul de vanzare care de multe ori este unul lung si anevoios! Astfel ei obtin cel mai bun pret si cel mai scurt timp de vanzare.Totodata, il ultimii ani m-am specializat prin a reprezenta o singura parte in tranzactie: urmez un plan de marketing strategic astfel incat proprietatea sa se vanda in cele mai bune conditii.

Simona Preda

~ Marketing ~

Indiferent daca reprezinta un cumparator sau vanzator, preocuparea Simonei pentru marketingul imobiliar, standardele etice ridicate si abilitatea de intelegerea in detaliu a nevoilor partenerului de discutie au facut-o favorita printre clientii cei mai pretentiosi. De când s-a alăturat echipei, Simona a colaborat cu soțul ei, Nicolae, pentru a-și împărtăși cunoștințele despre serviciile imobiliare, pentru a orienta mai bine cumpărătorii și vânzătorii în deciziile lor.

Zoe Mergeani

~ Notar ~

Prin nivelul de pregatire, prin experienta acumulata in cursul anilor precum si prin documentarea la zi legata de modificarile legsilative recente va asiguram servicii de inalta calitate, profesionalism si operativitate. De la data infiintarii si pana in prezent, biroul nostru a colaborat cu majoritatea bancilor ce activeaza pe piata romaneasca, cu societati de asigurare precum si cu societati/persoane fizice care au dezvoltat proiecte imobiliare in judetele Bucuresti si Ilfov.

Lucian Baciu - broker de credite

Lucian Baciu

~ Broker de credite~

Când proprietarul îți acordă încrederea deplină (preț, publicitate, filtrare chiriași, negociere, etc.) tranzacția se realizează în cele mai bune condiții pentru el.

Sorin Badea - fotograf

Sorin Badea

~ Fotograf ~

Fotografii de interior si de exterior pentru imobile rezidentiale in Romania. Fotografie imobiliara.

Comparați ofertele