Rezultatele căutării

97% rata de succes

Stabileste obiectivul si de restul ne ocupam noi.
Alege sa tranzactionezi simplu si rapid !

Ce vei obține lucrând cu noi

 

SIGURANTA

Vânzarea locuintei tale (casa, apartamentul) este un pas important pentru tine și o mare responsabilitate pentru noi.

97% din clientii cu care am lucrat ne recomanda.

TIMP

Nu lucrăm la volum și acționăm personalizat pe fiecare proiect/proprietate, astfel  timpul până la tranzacționare scade semnificativ în comparație cu sistemul clasic de intermediere imobiliară, în care 4-5 agenți gestionează sute de proprietăți, în tot orașul.

 

 

CONFORT

Preluăm integral procesul de vânzare al casei sau apartamentului. Nu mai e nevoie sa te deplasezi frecvent pentru vizionari si nici sa vorbeste cu 20 de agenti. 

PREDICTIBILITATE

Vei ști cum decurge aceasta pas cu pas, care sunt etapele și rezultatele promovării, ce spun clienții. Procesul este predictibil iar tu vei fi în control.

LIPSA BATAI DE CAP

Descifrarea incurcaturilor din acte sunt specialitatea noastra, birocratia e ceva cu care suntem obisnuiti, negocierea e parte din plan….tu doar vino la semnarea contractului !

 

Cum reusim să vindem în cele mai bune condiții

  • Potențialii clienți caută siguranța. Vorbim de un potențial client care știe că a achiziționa o casă – și, eventual, a te îndatora pe 20 de ani – înseamnă un pas uriaș, o decizie semnificativă, pe care nu o poate lua la impuls. Campania de promovare o facem în funcție de caracteristicile locuintelor dar  mai ales, de profilul și preferințele publicului-țintă.
  • SUNTEM SPECIALIZATI PE PIATA IMOBILIARA LOCALA Cunoașterea istoricului vanzarilor de locuinte din Pipera, tipologiilor de clienți, modalitatea în care comunică, selectează, acționează aceștia –  ne ajută să poziționăm  corect oferta ta în atenția publicului țintă.
  • Vorbim cu peste 200 de familii care caută o casa sau apartament în Pipera, anual. Experiența aceasta ne-a îmbunătățit prezentarea, modul de lucru, astfel încât să nu îți pierdem timpul, nici al cumpărătorilor, nici nouă.
  • FOLOSIM SISTEME MODERNE DE MARKETING SI ANALIZA IMOBILIARA.
  • Facem parte din Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania. Educatia este unul din pilonii de baza ai activitatii noastre.

Vinde cu cineva care a mai făcut-o. Peste 250 de tranzacții finalizate în ultimii ani, în Pipera.

SUNA AZI

Comparați ofertele