Rezultatele căutării

Fii in compania potrivita


Peste 85% din proprietarii alaturi de care am tranzactionat revin la noi cu fiecare nevoie imobiliara pe care o au sau ne recomanda.

piperaexclusive.ro-casa-de-inchiriat-in-pipera-langa-jolie-ville

CASA INDIVIDUALA - IANCU NICOLAE

~ Inchiriata ~

Prima data am inchiriat aceasta casa in anul 2018. Doua familii de diplomati si o familie de antreprenori romani s-au bucurat de casa, in acesti 5 ani . Pregatirea e cheia si am avut de fiecare data sprijinul proprietarilor care s-au implicat astfel incat sa asigure chiriasul maxim confort. Am reusit sa ne sincronizam de fiecare data cu momentul potrivit pentru inchiriere, chiriasul potrivit, valoarea chiriei, perioada contractuala...asigurarea continuitatii.

CASA COMPLEX SUN FLOWER

Inchiriata

Lucram impreuna de multi ani, am fost alaturi de acest proprietar si membrii familiei sale , indiferent de locatie, tip de imobil sau nevoie (vanzare, inchiriere). Este o relatie pe care o pretuim si fata de care suntem recunoscatori. Am pornit la drum cu aceasta casa din Sun Flower din care chiriasii isi doresc sa nu mai plece - ar vrea sa o cumpere. La inchiriere amenajarea conteaza foarte mult . Implicarea proprietarilor in fiecare detaliu nu a ramas nerecompensata. Stiti vorba " ce dai aia primesti".

APARTAMENT IBIZA SOL

Inchiriat

Ibiza Sol este un complex atractiv pentru familiile cu copii, mai ales copii mici . Este probabil cel mai verde complex din zona. Serviciile noastre - integrate si personalizate pe nevoile proprietarului - s-au potrivit foarte bine cu doamna proprietar care nu locuieste in Bucuresti si are acest apartament ca investitie. Nu a fost usoara inchirierea deoarece era final de sezon dar cu o promovare mai activa am reusit sa gasim ce ne doream - un chirias care locuieste acolo de 3 ani.

Apartament in complex Rovere

~ Inchiriat ~

Dupa mai multe incercari nereusite proprietarul a decis sa predea acest proiect de inchiriere catre noi . Ne-a dat cheile si de aici pana la inchiriere a mai durat o luna. Intelegerea contextului si a tipului de chirias pe care il cautam, ne-a ajutat sa ne pozitionam corect in locul potrivit. Conteaza foarte mult sa iti cunosti clientul dar si sa vezi piata prin ochii lui (concurenta). Pozitionarea corecta si in acord cu obiecttivul de inchiriere este un element extrem de important.

CASA INDIVIDUALA IANCU NICOLAE

~ Inchiriata~

Initial aceasta casa a dat batai de cap proprietarului, fiind situata stradal inchirierea nu era chiar simpla. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care a ajuns la noi. Am analizat si am targetat 2 tipuri de clienti, am pornit cu strategii in ambele sensuri, pe masura ce piata reactiona noi intelegeam cum sa ne repozitionam si pas cu pas am reusit. Momentan este inchiriata, la al 2-lea chirias . Casa este la noi in portofoliu de 4 ani.

APARTAMENT ROSE RESIDENCE

~ Vandut~

Perfect daca iti plac apusurile sau daca faci sport. Situat la 2 minute de WorldClass Atlantis acest apartament a fost alegerea perfecta pentru un cuplu de tineri. La vanzare strategia este diferita de cea de inchiriere si cea mai importanta este pozitionarea in piata in acord cu obiectivul proprietarului. Daca vanzarea in cele mai bune conditii este obiectivul tau atunci conteaza si momentul in care listezi si pregatirea din timp a vanzarii (eventual realizarea de mici reparatii).

CASA COMPLEX GAMMA

~ Inchiriata~

Aceasta casa o avem in portofoliu din 2017 si ne este tare draga. Este varianta de casa mare din complex, cu living generos si 3 dormitoare - genul de casa care nu se depreciaza moral, deoarece are una dintre cele mai bune pozitii din zona . Chiar si asa este nevoie de o pregatire ca sa poti asigura continuitatea intre chiriasi. In plus grija mare la starea proprietatii, chiriile mai mari de 1300 euro/luna vin cu asteptarea unui anumit grad de confort

Apartament Rovere Iancu Nicolae

~ Inchiriat ~

Un complex special desi nu este nou. Atmosfera, design-ul, spatiile, finisajele au un stil diferit de alte blocuri din zona Iancu Nicolae, chiar si Pipera. Potrivite pentru cuplu dar si familie cu copii (piscina, spatii verzi) aceste apartamente sunt o investitie cu un randament bun ( gradul de ocupare e maxim, complexul este nou si bine realizat - nu necesita reaparatii, finisajele il plaseaza in topul chiriilor de apartamente din zona) Locatia - la distanta de mers pe jos de scolile internationale il face o investitie si mai pretioasa.

Casa tip Duplex Iancu Nicolae

~ Vanduta ~

Daca esti la prima vanzare imobiliara si afli ca nici actele nu sunt pregatite pentru un potential cumparator care acceseaza un credit - nu e bine ! Am preluat procesul de la zero, ne-am ocupat de acte, am lamurit toate intrebarile si grijile doamnei proprietar si in final am vandut. Decat singur in acest proces mai bine in echipa. In cei 13 ani de tranzactii in zona, am intalnit multe situatii si putem face sa fie mai simplu, cat mai simplu pentru proprietar.

CARINA RESIDENCE Iancu Nicolae

~ Inchiriat~

Proprietara acestui apartament se afla la prima investitie in imobiliare, primul apartament, prima inchiriere.Am pornit alaturi de doamna proprietar care avea multe griji si intrebari, acum au trecut multi ani si ne amuzam amintindu-ne de prima inchiriere. Chiriasii au fost foarte responsabili, investitiile doamnei in reparatii au fost minime. Gradul de ocupare de 95% - obiectivul nostru este ca timpul intre 2 inchirieri sa fie catre zero.

piperaexclusive.ro-1-casa-cu-piscina-si-teren-generos-de-vanzare-in-pipera

CASA INDIVIDUALA PIPERA- SCOALA AMERICANA

~ Inchiriata~

Un proiect de inchiriere realizat intr-un moment de piata nu tocmai favorabil acestui tip de casa, mai exact de buget. Inchirierea nu s-a realizat rapid, am promovat si nu am obtinut rezultatele dorite, am schimbat abordarea si asa au inceput o serie de discutii care au dus catre clientul final. E important sa te poti concentra pe proiect si sa intelegi de unde vine solutia cea mai buna.

Inchiriere apartament Pipera

APARTAMENT PIPERA PLAZA

~ Inchiriat~

Varianta de proprietate cumparata pentru investitie.Serviciile integrate, comunicarea, feed back-ul constant, prezentarea serviciilor - toti acesti pasi au facut ca proprietarul sa se bucure ca exista si acest gen de real estate. Nu putem decat sa ne bucuram si sa facem in continuare ce stim mai bine. Astfel de reactii sunt dese si pozitive - imobiliarele in stil clasic se pare ca nu tin pasul cu nevoile si vremurile actuale. In plus promovarea personalizata este cea care comunica exact catre chiriasul potrivit - ceea ce se traduce prin termen lung, responsabilitatea locuirii, etc

APARTAMENT IN complex NEW POINT

~ Vandut ~

La distanta mica de intersectia dintre Iancu Nicolae si Pipera Tunari se afla acest complex de blocuri, aflat acum la faza 2 .Pentru cei care au achizitionat cu scop de investitie - cumpar ca sa inchiriez randamentul a fost bun - desi nu e usor sa asiguri un grad mare de ocupare - zona fiind destul de aglomerata in sensul catre oras. Proprietarul ne-a accesat pentru a-l reprezenta si ghida astfel incat vanzarea sa se realizeze la cel mai bun pret.

piperaexclusive.ro-despre-casa-cu-piscina-si-teren-generos-in-ianci-nicolae

CASA Individuala DRUMUL POTCOAVEI

~ Inchiriata ~

Acesta a fost un proiect realizat ca la carte. Proprietarii ne-au contactat din timp, cu multe luni inainte de a demara procesul de inchiriere. Am inteles obiectivul lor , am facut un plan. Timp de cateva luni proprietarii s-au implicat pentru a realiza fiecare recomandare din listuta noastra cu pasii de pregatire. Am stabilit data intrarii in piata, prezentarea in acord cu obiectivul de inchiriere, modalitatile de promovare (forma, mesaj, durata,etc) si in 3 saptamani s-a semnat inchirierea la 100% din pretul afisat.

Vila vanzare Iancu Nicolae, Pipera.

CASE in ANSAMBLU IVY

~ Vandut ~

Proiect nou, localizat la cateva minute de Jolie Ville, vanzarea este inca in desfasurare. Complexul este format din 14 case si se adreseaza familiilor care doresc sa locuiasca in proximittaea scolilor internationale. Proprietarul si-a dorit o colaborare in care sa externalizeze vanzarea si promovarea catre un agent specializat pe zona. Am pornit cu acest proiect din faza de proiect pe hartie si abia asteptam sa il vedem locuit .

Comparați ofertele