Rezultatele căutării

PROIECTE REUSITE

Daca stii bine piata ai succes si in criza si la periferie si in centru si cu acte incurcate si in extrasezon.Din 2009 am evoluat impreuna cu vanzatorii si cumparatorii pietei imobiliare locale Pipera. Facem tot posibilul sa tinem pasul cu nevoile lor .

piperaexclusive.ro-casa-de-inchiriat-in-pipera-langa-jolie-ville

CASA INDIVIDUALA - IANCU NICOLAE

~ Inchiriata ~

Prima data am inchiriat aceasta casa in anul 2018. Doua familii de diplomati si o familie de antreprenori romani s-au bucurat de casa, in acesti 5 ani . Proprietarii au investit constant in casa, au facut mici reparatii, imbunatatiri, igienizare dupa fiecare chirias. In plus am reusit sa ne sincronizam, aproape de fiecare data cu momentul potrivit pentru inchiriere. Pregatirea e cheia !

APARTAMENT IBIZA SOL

Inchiriat

Ibiza Sol este un complex atractiv pentru familiile cu copii, mai ales copii mici . Este probabil cel mai verde complex din zona. Serviciile noastre - integrate si personalizate pe nevoile proprietarului - s-au potrivit foarte bine cu doamna proprietar care nu locuieste in Bucuresti si are acest apartament ca investitie. Nu a fost usoara inchirierea deoarece era final de sezon dar cu o promovare mai activa am reusit sa gasim ce ne doream - un chirias care locuieste acolo de 3 ani.

CASA COMPLEX SUN FLOWER

Inchiriata

Probabil relatia ideala agent proprietar, ne-a ales si am fost alaturi de acest proprietar si membrii familiei sale , indiferent de locatie, tip de imobil sau nevoie (vanzare, inchiriere). Dansul a avut incredere iar noi am facut tot posibilul sa nu il dezamagim. Casa din Sun Flower este amenajata simplu dar si elegant si modern si functional - chiriasii isi doresc sa nu mai plece - ar vrea sa o cumpere. Am mai spus-o - de ce mai multe ori implicarea intoarce implicare, pe termen lun toate partile castiga.

Apartament in complex Rovere

~ Inchiriat ~

Dupa mai multe incercari nereusite proprietarul a decis sa predea acest proiect de inchiriere catre noi . Ne-a dat cheile si de aici pana la inchiriere a mai durat o luna. Intelegerea contextului si a tipului de chirias pe care il cautam, ne-a ajutat sa ne pozitionam corect in locul potrivit. Conteaza foarte mult sa iti cunosti clientul dar si sa vezi piata prin ochii lui (concurenta).

APARTAMENT ROSE RESIDENCE

~ Vandut~

Perfect daca iti plac apusurile sau daca faci sport. Situat la 2 minute de WorldClass Atlantis acest apartament a fost alegerea perfecta pentru un cuplu de tineri. La vanzare strategia este diferita si cea mai importanta este pozitionarea in piata -daca vrei sa vinzi rapid. Daca vanzarea in cele mai bune conditii este obiectivul tau atunci conteaza si momentul in care listezi si pregatirea din timp a vanzarii (eventual realizarea de mici reparatii).

CASA INDIVIDUALA IANCU NICOLAE

~ Inchiriata~

Initial aceasta casa a dat batai de cap proprietarului, fiind situata stradal inchirierea nu era chiar simpla. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care a ajuns la noi. Am analizat si am targetat 2 tipuri de clienti, am pornit cu strategii in ambele sensuri, pe masura ce piata reactiona noi intelegeam cum sa ne repozitionam si pas cu pas am reusit. Momentan este inchiriata, la al 2-lea chirias . Casa este la noi in portofoliu de 4 ani.

CASA COMPLEX GAMMA

~ Inchiriata~

Aceasta casa o avem in portofoliu din 2017 si ne este tare draga. Este varianta de casa mare din complex, cu living generos si 3 dormitoare - genul de casa care nu se depreciaza moral, deoarece are una dintre cele mai bune pozitii din zona . Chiar si asa este nevoie de o pregatire ca sa poti asigura continuitatea intre chiriasi. In plus grija mare la starea proprietatii, chiriile mai mari de 1300 euro/luna vin cu asteptarea unui anumit grad de confort

Apartament Rovere Iancu Nicolae

~ Inchiriat ~

Un complex special desi nu este nou. Atmosfera, design-ul, spatiile, finisajele au un stil diferit de alte blocuri din zona Iancu Nicolae, chiar si Pipera. Potrivite pentru cuplu dar si familie cu copii (piscina, spatii verzi) aceste apartamente sunt o investitie cu un randament bun ( gradul de ocupare e maxim, complexul este nou si bine realizat - nu necesita reaparatii, finisajele il plaseaza in topul chiriilor de apartamente din zona) Locatia - la distanta de mers pe jos de scolile internationale il face o investitie si mai pretioasa.

Casa tip Duplex Iancu Nicolae

~ Vanduta ~

Daca esti la prima vanzare imobiliara si afli ca nici actele nu sunt pregatite pentru un potential cumparator care acceseaza un credit - nu e bine ! Am preluat procesul de la zero, ne-am ocupat de acte, am lamurit toate intrebarile si grijile doamnei proprietar si in final am vandut. Decat singur in acest proces mai bine in echipa. In cei 13 ani de tranzactii in zona, am intalnit multe situatii si putem face sa fie mai simplu.

CARINA RESIDENCE Iancu Nicolae

~ Inchiriat~

Proprietara acestui apartament se afla la prima investitie in imobiliare, primul apartament, prima inchiriere.Am pornit alaturi de doamna proprietar care avea multe griji si intrebari, acum au trecut multi ani si ne amuzam amintindu-ne de prima inchiriere. Chiriasii au fost foarte responsabili, investitiile doamnei in reparatii au fost minime. Gradul de ocupare de 95% - obiectivul nostru este ca timpul intre 2 inchirieri sa fie catre zero.

APARTAMENT IN complex NEW POINT

~ Vandut ~

La distanta mica de intersectia dintre Iancu Nicolae si Pipera Tunari se afla acest complex de blocuri, aflat acum la faza 2 .Pentru cei care au achizitionat cu scop de investitie - cumpar ca sa inchiriez randamentul a fost bun - desi nu e usor sa asiguri un grad mare de ocupare - zona fiind destul de aglomerata in sensul catre oras. Proprietarul ne-a accesat pentru a-l reprezenta si ghida astfel incat vanzarea sa se realizeze la cel mai bun pret.

Comparați ofertele