Rezultatele căutării

Consultanță imobiliară în zona Pipera, Iancu Nicolae

Ia cele mai bune decizii cu ajutorul informațiilor din piața imobiliară locală.

Crește succesul proiectului tău.

Ce vei obține discutând cu noi

Momentul în care vinzi, modalitatea în care îți prezinți proprietatea pentru închiriere sau sincronizarea dintre o vânzare și o cumpărare, dezvoltarea unei idei de investiție în zonă, sunt provocări pe care cu siguranță vei dori să le pregătești din timp.

De aproape 20 de ani în zona Pipera continuă să crească ca o comunitate de familii, de diferite nationalități, care accesează zona datorită Școlilor Internaționale din zonă.

Discutăm cu peste 200 de familii anual, despre așteptările privind zona, tipul de casă preferat sau cel mai căutat tip de casă pentru închiriere. Suntem parte din piața imobiliară locală, detaliile fac parte din munca noastră de zi cu zi.

Din 2009 până în prezent am avut multiple tranzacții cu acte ce necesitau diverse reglaje, cunoaștem instituțiile implicate, procedurile, birocrația și toate aspectele juridice ce țin de acest proces.

Știm că nu ai timp dacă ești proaspăt părinte, bunică, om de afaceri, persoană care nu are tangență cu vânzarea de bunuri imobiliare (medic, sportiv, artist) de aceea suntem noi aici. O discuție nu costă, actionează cu toate detaliile clarificate.

Suntem aici ca să îți răspundem la întrebări!

Cum te ajută aceste informații

Vrei :

  • să prinzi cel mai bun moment de vânzare,
  • să te pregătești pentru închiriere astfel încât să atragi chiriașul potrivit
  • să profiți de o oportunitate locală și să dezvolți un proiect profitabil
  • să te pregătești în cazul în care ai un contract de închiriere pe final și dorești continuitate
  • să achiziționezi o casă care cu siguranță se vinde ușor și profitabil peste câțiva ani
  • pe agenții din alte zone – îi ajută să își poziționeze produsul corect în piață și în final să vândă sau să închirieze

Orice mișcare imobiliară e mai bună dacă te pregătești pentru ea.

Pregateste-ti tranzactia pentru cele mai bune conditii.Peste 250 de tranzacții finalizate cu succes, în ultimii ani, în Pipera.

HAI SĂ VORBIM!

Comparați ofertele