Rezultatele căutării

Care sunt optiunile privind scolile internationale in Pipera ?

Postat de pe
0

Cartierul cu cea mai bogata oferta privind educatia internationala – 10 scoli internationale sunt prezente in zona Pipera/Iancu Nicolae. Fie ca optezi pentru curriculum britanic, german, francez, romanesc cu engleza intensive, Cambridge, aici poti face acest lucru.

Daca te intereseaza partea de invatare activa, prin lectii practice, expunere la un mediu multicultural, modern vei gasi si aceste variante.
In plus sunt scoli cu spatii verzi generoase, terenuri de sport, cladiri modern cu sali de laborator, cercetare, experiment, lectura, calculatoare, etc.
Mai jos am facut o succinta prezentare a acestor variante iar la final vei vedea si datele lor de contact, in caz ca iti doresti sa afli mai multe :
Scolile sunt prezentate intr-o ordine aleatorie astfel :

British School of Bucharest
Deschisa in anul 2000, odata ce faci primii pasi in curtea scolii te intampina un mediu pozitiv si cald, plin de verdeata, copaci, flori, spatii deschise, terenuri de sport, clase pline de lumina. Sentimentul de comunitate definește mediul acestei scoli.
Scoala Britanica urmareste Curriculum Britanic, 650 de studenti ii calca pragul, incapand cu 2 ani.
Profesorii nativi vorbitori de engleză loiali și experimentați ai școlii, planifică lecții practice, de înaltă calitate și centrate pe copil, axate pe învățarea activă, în care o cultură a respectului și sprijinului reciproc este apreciată împreună cu performanța ridicată.

Adresă: Str. Erou Iancu Nicolae, nr. 47, Voluntari
Telefon: 021/267.40.25
E-mail: office@britishschool.ro
Website: www.britishschool.ro

Cambridge School
Școala Cambridge din București a fost acreditată de Departamentul pentru Educație al Guvernului Regatului Unit ca o școală britanică de peste mări (BSO) în 2018. Școala este inspectată de Inspectoratul Școlilor Independente (ISI) la fiecare trei ani pentru a verifica dacă standardele sunt menținute. De asemenea, scoala este membra a Consiliului Școlilor Internaționale Britanice (COBIS), Asociației Școlilor Britanice de peste mări (AoBSO), Camerei de Comerț Britanic-România, precum și participând la programul Advantage al Consiliului Britanic.

Adresă: Str Erou Iancu Nicolae nr 126C, Voluntari
Telefon:021 210 2131
Website: www.cambridgeschool.ro

Little London International Academy
Little London International Academy este acreditată de Ministerul Educației pentru școală primară, gimnaziu și liceu. Totodată, școala noastră este acreditată de către International Baccalaureate Organization (ibo.org) pentru Primary Years Programme (3-12 ani).
Studiul intensiv al Limbii engleze, certificat prin examenele Cambridge, le facilitează elevilor performanța academică în orice sistem de învățământ internațional;

Adresă: Sos. Erou Iancu Nicolae nr. 65, Voluntari
Telefon: 0721.212.006
E-mail: janina.chitu@littlelondonpipera.ro
Website: www.littlelondonpipera.ro

Olga Gudynn International School
Grădinițele, școala și liceul bilingv Olga Gudynn au construit parteneriate și au participat la programe de schimb cu UNESCO, Erasmus + și instituții de învățământ prestigioase din Elveția, Regatul Unit, Statele Unite și alte țări pentru a ține pasul cu ultimele tendințe în educație. Procesul de instruire se desfășoară conform Curriculumului Național, îmbogățit cu elemente și teme din Early Years Foundation Stage și Cambridge ESOL Curriculum, folosind atât metode de predare clasice, cât și moderne, materiale didactice de înaltă calitate și facilități care corespund standardelor internaționale.

Adresă: Str. Erou Iancu Nicolae, nr. 5, Voluntari, Judeţul Ilfov
Telefon: 021/267.40.25
E-mail: office@olgagudynn.ro
Website: www.olgagudynn.ro

Mark Twain International School
Scoala Mark Twain este acreditata de International Baccalaureate si de Ministerul Educatiei din Romania.
Campusul scolii se intinde pe 16.000 mp, un amestec de spatii verzi, cladiri moderne cu facilitate pe masura.Adresă: Str. Erou Iancu Nicolae, nr. 25 B, Voluntari
Telefon: 021/267.89.12;
E-mail: contact@marktwainschool.ro
Website: www.marktwainschool.ro

American International School of Bucharest
Cu o istorie care se intinde pe 6 decenii, AISB deserveste in prezent 900 de studenti, cu peste 60 de nationalitati, cu varste cuprinse intre 2 si 18 ani. Campusul scolii se intinde pe 10 hectare.
O scoala IB – PYP, MYD, DP.
AISB considera că este esențial să mențina și să încurajeze dezvoltarea limbii materne a elevilor, deoarece aceasta sprijină însușirea în continuare a limbii, îi ajută pe studenți să își dezvolte identitatea personală și abordează multe nevoi sociale, emoționale și academice.

Adresă: Şoseaua Pipera-Tunari, nr. 196, Voluntari
Telefon: (40 21) 2044300
E-mail: office@aisb.ro
Website: www.aisb.ro

Scoala si Liceul Francez
O educație în limba franceză la cele mai ridicate standarde;
O educație plurilingvă și multiculturală într-un mediu internațional ;
Continuitate în educație și învățământ de la grădiniță (preșcolari) până la ultima clasă de liceu,
urmând programa franceză în cadrul celei mai mari rețele din lume: 543 de școli care se află în 138 de țări ;

Adresă: Soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr 160A, sector 1(langa Academia de Politie)
Telefon (4021) 2125893
E-mail: communication@lyceefrancais.ro, secretariat.accueil@lyceefrancais.ro
Website: www.lyceefrancais.ro

Școala Gimnaziala Hermann Oberth, Voluntari
Școala Germană Hermann Oberth este o instituție privată de învățământ, înființată în 2006, cu un parcurs complet, de la grădiniță la nivel liceal. Predarea exclusiv în limba germană se extinde în viitorul campus cu noi abordări bilingve: germană – engleză, germană – română, engleză – română, ceea ce întărește caracterul internațional al școlii.

Adresă: Emil Racovita nr 15, Voluntari
Telefon: +4 0728 007 068
E-mail: office@scoala-germana.ro
Website: scoala-germana.ro

International Maarif Schools of Bucharest
Maarif International School of Bucharest High School este o scoala private cu doua sectiuni separate : prima urmareste curriculum national iar cea de-a doua – sectiunea international urmareste curriculum Cambridge.
Fundația Turkish Maarif servește ca o poartă către arena educațională internațională din Turcia, care va contribui la îmbunătățirea interacțiunii culturale și civilizaționale .
Împreună cu Ministerul Educației Naționale, TMF care a fost înființată prin legea adoptată la 17 iunie 2016 de către Parlamentul Turciei este singura entitate autorizată să presteze servicii educaționale în străinătate.

Adresă: Blv Pipera nr 206 bis, Voluntari
Telefon: +40 787 291 578
E-mail: office@imsb.ro
Website: www.imsb.ro

Scoala Internationala Avenor
Scoala cu acreditare dubla, romaneasca si britanica. Se adreseaza copiilor intre 2 si 18 ani. Campus la marginea padurii Baneasa. 16 copii in clasa, 130 de profesori, 100 cluburi.

Adresă: Str Drumul Padurea Pustnicu 125A
Telefon: +40 751 599 527
Website: www.avenor.ro

Comparați ofertele