Rezultatele căutării

Care este profilul chiriasului pentru locuinta ta din Pipera ?

Postat de pe
0

Tipul locuintei, amenajarea, pretul , locatie sunt factori care se potrivesc cu un anumit tip de chirias.

Cum spuneam si in alte articole, zona Iancu Nicolae atrage familii cu copii care merg la scolile si gradinitele din zona.

Plecand de la acest aspect ne putem da seama cu usurinta ca apartamentele de 3,4 camere si casele sunt cele mai cautate.

Un apartament sau o casa situate intr-o comunitate multiculturala, complex residential, vor fi potrivite pentru acest gen de chirias.

Daca te gandesti la un contract pe termen lung si chiriasi seriosi atunci cu siguranta o locuinta spatioasa, renovata, modern amenajata, eventual localizata la scurta distanta de scoli, v-a atrage chiriasul ideal.

Animalele de companie ar fi bine sa fie luate in considerare – contractul este cel care te poate ajuta sa eviti neplacerile produse de acest detaliu ( poti mentiona rasele acceptate, asumarea de catre chirias a micilor accidente , etc).

In cazul in care locuinta nu este mobilata ar fi bines a iti iei in calcul dotarea si utilarea bucatariei. Totodata ajuta si daca esti flexibil in a mai complete cu anumite obiecte ce tin de specificul locuintei tale ( perdele, sau mici piese de mobilier- cuier, etc).

Un procent de 12-16 % dintre cei care se muta in zona au propriul mobilier. O casa, apartament, mobilata si utilata complet este ideala. Mentinerea amenajarii in parameter neutri este de preferat.

Calificarea chiriasilor ( stabilitate financiara, cadru profesional, istoric, etc) este foarte importanta pentru siguranta casei si a contractului.

Acum ca ai o imagine bine contura chiriasului potrivit pentru locuinta ta , nu iti ramane decat sa pregatesti casa si sa nu ratezi sezonul.

Comparați ofertele