faceți clic pentru a activa zoomul
se încarcă...
Nu am găsit rezultate
deschide harta
Vedere Foaia de parcurs Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet Anterior Următor
Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Rezultatele căutării

Ziua de închidere

[Seller]
Dacă ați ajuns atât de departe, înseamnă că este aproape timpul pentru o felicitari, dar nu încă. Mai sunt cateva aspecte:

Realizarea ultimei verificari.
Mai mult decât o formalitate decât orice altceva, inspecția finală are loc cu o zi înainte sau în ziua închiderii. Cumpărătorul vizitează proprietatea pentru a verifica dacă totul este în stare de funcționare, totul este la fel ca atunci când cumpărătorul a văzut ultima dată proprietatea și că nu mai rămân elemente suplimentare.

Fi pregatit.
Suntem gata să vă ajutăm în cazul în care apare o problemă neprevăzută, chiar și în ultima etapă. Dacă ceva la proprietate nu mai functioneaza in parametri normali sau împrumutul cumpărătorilor nu se trage la timp, nu este nevoie să vă faceți griji. Ne-am confruntat cu aceste probleme , astfel încât să știm cum să le gestionăm eficient și într-un mod fără stres.

Închidere.
Agentul de închidere (notarul) va furniza tuturor părților implicate contractual de vanzare cumparare, care rezumă și detaliază tranzacțiile financiare cat si toate aspectele definite si adoptate în cadrul procesului, de ambele parti.
Cumpărătorul va semna aceast contract, iar apoi va semna și consultantul de închidere, care va confirma acuratețea acesteia. Dacă nu puteți participa la închiderea programată, atunci se pot face aranjamente în funcție de circumstanțe . Dacă primiți fonduri din tranzacție, puteți alege fie să aveți fondurile online în contul dvs. la instituția dvs. financiară, fie să aveți un cec emise la închidere. Vânzătorul trebuie să aranjeze să aibă toate cheile de proprietate și orice alte informații importante pentru noul cumpărător la închidere, astfel încât cumpărătorul să poată primi aceste articole în acest moment.

Comparați ofertele