faceți clic pentru a activa zoomul
se încarcă...
Nu am găsit rezultate
deschide harta
Vedere Foaia de parcurs Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet Anterior Următor
Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Cautare Avansata
noi am gasit 0 rezultate
Rezultatele căutării

Pregatirea Vanzarii

[Seller]

Puteți face multe pentru a crește atractivitatea proprietății dvs. și pentru a crea un impact durabil asupra potențialilor cumpărători.

Ce ar fi potrivit să faceți pentru a pregăti vânzarea:

Următoarele sunt câteva elemente de care ar fi potrivit să  țineți cont atunci când vă listați proprietatea spre vânzare:

  1. Curtea

Curtea reprezinta prima impresie de aceea ingrijirea ei si adaugarea unor elemente decorative va crea un impact imediat asupra trecătorilor și potențialilor cumpărători.

  1. Reparatii/ Îmbunătățiri

Îmbunătățirile simple, cum ar fi reparațiile ferestrelor, lustruirea ușilor și o vopsea proaspătă de vopsea în camerele cele mai frecvent utilizate, vor lumina instantaneu proprietatea.

  1. Curățenia și Imaginea

Păstrați-vă proprietatea ordonata, dulce-mirositoare și bine luminată de sus în jos. Acordați atenție detaliilor:  puneți o vază de flori proaspete lângă intrare, curățați covoarele., etc. Consultantul dvs. va scana proprietatea înainte de a fi listata spre vânzare pentru a vedea cum puteți îmbunătăți imaginea proprietății astfel incat potentialul comparator sa-si poata imagina cum ar fi sa locuiasca in acea casa.

  1. Dezvăluiri și inspecții.

Suntem foarte familiarizați cu procedurile legale implicate în dezvăluirea informațiilor și suntem pregătiți să vă ajutăm să elaborați o declarație de dezvăluire amănunțită benefică atât pentru dvs. cât și pentru cumpărător, precum și să sugerați măsuri de îmbunătățire a locuinței înainte de a vă plasa proprietatea pe piață

 

  1. Showtime.

Prezentarea proprietății potențialilor cumpărători este un loc de muncă pe care noi îl vom ocupa. Cumpărătorii se simt mai confortabil în discutarea proprietății cu consultantul, dacă nu sunteți acolo. Mai mult, consultantul dvs. va ști ce informații vor fi cele mai utile în reprezentarea intereselor dvs. atunci când vorbeste cu potențialii cumpărători.

 

Comparați ofertele