faceți clic pentru a activa zoomul
se încarcă...
Nu am găsit rezultate
deschide harta
Vedere Foaia de parcurs Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet Anterior Următor
Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Rezultatele căutării

Decizia de vanzare

[Seller]

Deci v-ați decis să vă vindeți proprietatea.

Înainte de orice altceva, este o idee bună să vă așezați și să vă clarificați motivațiile și să elaborați un calendar de bază pentru procesul de vânzare.

De ce vrei să-ți vinzi proprietatea?

Intenționați să găsiți pur și simplu o proprietate mai mare sau aveți de gând să vă mutați într-un alt cartier, district școlar, oraș ? S-ar putea să credeți că motivele dvs. sunt evidente, dar ar face bine să luați în considerare implicațiile fiecărei opțiuni pentru stilul tău de viață, oportunități și finanțe.

Fiind clar despre intențiile dvs. de vânzare, ne va fi mai ușor să determinăm cea mai potrivită opțiune pentru obiectivele dvs. financiare specificate și obiectivele imobiliare.

Când ar trebui să vând?

Ar trebui să stabiliți imediat termenul de vânzare. Dacă aveți nevoie să vindeți rapid, putem accelera procesul oferindu-vă o analiză completă a pieței și un plan de acțiune pentru a vă atinge toate obiectivele.

Dacă nu există nici o necesitate stringentă de a vinde imediat, impreuna putem să  examinam amănunțit condițiile actuale ale pieței, pentru a găsi momentul cel mai favorabil de a vinde.

Cum arata piața pe care o adresez?  

Când lucrați cu noi, puteți fi sigur că veți avea cunoștințele, expertiza și abilitățile noastre de negociere  pentru ca dvs. să ajungeți la cele mai bune prețuri și condiții de piață. Vă vom ține la curent cu ceea ce se întâmplă pe piața din Pipera, prețul, finanțarea, termenii și condițiile proprietăților concurente.

Cu noi, veți ști exact cum să stabiliti cel mai bun prêt de listare și când să vă vindeți proprietatea.

Cum optimizez finanțele mele?

Decizia de a vă vinde proprietatea necesită o examinare serioasă a situației financiare actuale și a posibilităților viitoare.

Cu ajutorul  noștru, sustinut de cunostintele din domeniu si specific pietei pe care o adresam (Pipera) , veți putea evalua efectiv impactul cumulativ al acestor modificări, puteți estima veniturile potențiale ale vânzării proprietății dvs. și veți planifica strategii eficiente de economisire a impozitelor și de planificare a proprietății.

Ne vom asigura că nu numai că vă luați controlul asupra finanțelor, ci că le folosiți la maximul lor potențial.

Comparați ofertele