faceți clic pentru a activa zoomul
se încarcă...
Nu am găsit rezultate
deschide harta
Vedere Foaia de parcurs Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet Anterior Următor
Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Rezultatele căutării

Acceptarea Ofertei

[Seller]

Prețul nu este întotdeauna corect.
„Cu cât prețul este mai mare, cu atât este mai bună oferta.” Nu vă lăsați păcăliți de această concepție greșită. Prețul nu este întotdeauna factorul determinant atunci când acceptați o ofertă din mai multe motive importante: oferta inițială nu este de obicei finală și există un număr de termeni și condiții care ar putea influența rezultatul final al unui preț.

Puteți avea încredere in profesionalismul nostru pentru a vă ajuta să evaluați cu atenție fiecare propunere fără a vă compromite poziția de marketing.

Negocierea drumului potrivit.
Luăm în serios responsabilitatea etică de negociere echitabilă a termenilor contractuali. Este de datoria noastră să găsim un acord câștig-câștig, care să fie benefic pentru toate părțile implicate. S-ar putea să aveți de-a face cu mai multe oferte înainte de a clarifica cea pe care o considerați cea mai potrivit pentru dvs. – și ca reprezentanti ai dvs., vom garanta o evaluare amănunțită și obiectivă a fiecărei oferte pentru a vă ajuta să alegeți corect.

Acordul inițial (antecontractul)
Un acord eficient este un aranjament juridic între un potențial cumpărător și vânzătorul proprietății.  Tineți minte cateva sfaturi importante pentru a simplifica procesul în continuare:

Păstrați înregistrări scrise despre tot.
Din motive de claritate, va fi extrem de util să transcrieți toate acordurile verbale și să le transformați în acorduri scrise care vor fi semnate de ambele părți. Vă vom ajuta să redactați toate documentele pentru vânzarea dvs. și să vă asigurați că aveți copii ale tuturor lucrurilor.

Respectați programul.
Acum, că ați ales oferta dvs., dvs. și cumpărătorul veti primi un calendar pentru a marca fiecare etapă a procesului de închidere a contractului imobiliar. Respectarea cerințelor la timp asigură un flux mai lent de negocieri și asigură, de asemenea, că fiecare parte implicată nu încalcă acordurile. În timpul procesului vă vom ține mereu actualizați, astfel încât veți fi mereu pregătiți pentru următorul pas.

Comparați ofertele