Rezultatele căutării

Ne ocupăm de vânzarea casei tale, ca și cum ar fi a noastră!

Suntem aici pentru a vinde proprietatea ta, în cele mai bune condiții.

Agenție imobiliară locală, reprezintă proprietarii din Pipera în tranzacțiile imobiliare.

Ce vei obține lucrând cu noi

Vânzarea proprietății tale (casa, apartamentul) este un pas important pentru tine și o mare responsabilitate pentru noi.

Cu noi poți accesa varianta de a vinde alături de un agent local, o agenție imobiliară care tranzacționează alături de proprietarii din Pipera.

Servicii 360 grade pentru proprietar.

98% din contractele pe care le-am semnat, s-au finalizat prin atingerea obiectivului de vânzare .

Câștigi timp pentru că:

Preluăm integral procesul de vânzare sau închiriere. Vei ști cum decurge aceasta pas cu pas, care sunt etapele și rezultatele promovării, ce spun clienții. Procesul este predictibil iar tu vei fi în control.

Singurul timp alocat de tine procesului de vânzare va fi legat de analiza ofertelor primite și semnarea contractului de vânzare-cumpărare.

Nu lucrăm la volum și acționăm personalizat pe fiecare proiect, timpul până la tranzacționare scade semnificativ în comparație cu sistemul clasic de intermediere imobiliară, în care 4-5 agenți gestionează sute de proprietăți, în tot orașul.

Cum vom face ca să vindem în cele mai bune condiții

  • Potențialii clienți caută siguranța. Vorbim de un potențial client care știe că a achiziționa o casă – și, eventual, a te îndatora pe 20 de ani – înseamnă un pas uriaș, o decizie semnificativă, pe care nu o poate lua la impuls. Campania de promovare o facem în funcție de caracteristicile proprietății dar  mai ales, de profilul și preferințele publicului-țintă.
  • Suntem agenție imobiliară locală, cunoașterea istoricului tranzacțiilor din Pipera, tipologiilor de clienți, modalitatea în care comunică, selectează, acționează aceștia, cât și concurența (detaliile ofertelor din piață, avantaje, dezavantaje) ne ajută să poziționăm  corect oferta ta în atenția publicului țintă.
  • Vorbim cu peste 200 de familii care caută în zonă, anual. Experiența aceasta ne-a îmbunătățit prezentarea, modul de lucru, astfel încât să nu îți pierdem timpul, nici al cumpărătorilor, nici nouă.
  • Nu lucrăm la volum, suntem focusați pe proprietate.
  • Zilnic colegii noștri de la vânzări și marketing se preocupă de fiecare apect al procesului de vânzare.Este o piață în continuă mișcare, cumpărătorii sunt foarte atenți și informați, posibilitățile de promovare sunt mai diverse ca niciodată. Durează 4-5 luni până când o casă se vinde în cele mai bune condiții.

Vinde cu cineva care a mai făcut-o. Peste 250 de tranzacții finalizate în ultimii ani, în Pipera.

VINDE CU NOI!

Comparați ofertele