Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate

IVY Lapusneanu 21, Casa Como

€ 500,000
Alexandru Lapusneanu nr.19B
Favorit
Rezultatele căutării

Prezentare generală

 • Actualizat la
 • decembrie 13, 2022
 • 4 dormitoare
 • 4 bai
 • 253 m2

Descriere

LOCALIZAREA PE HARTA A PROPRIETATII ESTE EXACTA !

COMISION 0 % !

locatie – Iancu Nicolae/Baneasa, la cateva minute de shopping, scoli, padure, sport…

Casa COMO – la intrare te intampina o zona open space, generoasa, maxim luminata/vitrata si inalta de 4 m. Sentimentul este unul de lejeritate, spatiu….
Mai mult de atat…in fata acestui spatiu vei vedea o curte cu deschidere la lac ….apa a creat un colt de verdeata si frumos, de jur imprejur, care te desprinde din atmosfera aglomerata a orasului.

Zona de parter are bucatarie si baie…o putem compartimenta asa cum iti doresti sau o putem lasa open space, pentru relaxare, intalniri in familie..
Aceasta zona a fost gandita ca un living de vara cu maxima deschidere catre natura dar si cu toate facilitatile anului 2021 la indemana.

De la etaj intram in zona mai retrasa, avem din nou zona de living/dining sau office, dormitor . Spatiul te invita sa iti lasi imaginatia libera apoi sa ne spui exact cum iti doresti.
Etajul urmator a fost gandit ca zona de dormit cu dressing si bai, terase cu zone de relaxare.

Suntem exact in punctul in care ar trebui sa intervina designer-ul tau sa faca un plan de finisaj exact asa cum iti doresti.

Casa este situata in miniansamblu de 14 case, securizat, administrat – pentru ca tu sa nu iti bati capul cu chestiuni administrative.

Probabil singurul colt de natura din Iancu Nicolae pe care poti sa il accesezi azi.

Suna-ma si hai sa vezi cum te simti in interiorul casei COMO !

Adresa: Alexandru Lapusneanu nr.19B
Cod: 077190
Țară: România
Deschideți în Hărți Google
ID-ul proprietății: 19232
Preț: € 500,000
Dimensiune proprietate: 253 m2
Proprietate Lot Size: 221 m2
camere: 6
dormitoare: 4
bai: 4
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Plan parter
Plan parter
Plan etaj 1
Plan etaj 1
Plan etaj 2
Plan etaj 2

Listări similare

20
De vânzare
0 % comision pentru client

Iancu Nicolae 101T, Complex Vilaflor

€ 750,000
Stim cat de importanta este locatia – LOCALIZAREA PE HARTA A PROPRIETATII ESTE EXACT [Mai Mult]
Stim cat de importanta este locatia – LOCALIZAREA PE HARTA A PROPRIETATII ESTE EXACTA – astfel o poti v [Mai Mult]
44 330 m2
30
De vânzare
0 % comision pentru client

21 Alexandru Lapusneanu, IVY, Casa Verona.

€ 357,000
Stim cat de importanta este locatia – LOCALIZAREA PE HARTA A PROPRIETATII ESTE EXACT [Mai Mult]
Stim cat de importanta este locatia – LOCALIZAREA PE HARTA A PROPRIETATII ESTE EXACTA – astfel o poti v [Mai Mult]
44 214 m2

Nicolae Preda,REALTOR®

Agent de vânzări

Contacteaza-ma

Programați o afișare?
Sunați +40731610000 WhatsApp
 • "Deși sunt o persoană pretențioasă, cu o bogată cultură corporatistă, concentrată pe profesionalism și eficiență din cauză că aceasta este în natura muncii mele, l-am găsit pe domnul Nicolae Preda: hotărât, cunoaște produsul, cunoaște piața, bun negociator, atitudine profesionistă, concentrat pe competiție, cunoaște nevoile clientului, este o persoană flexibilă și foarte respectoasă cu clienții. Această colaborare și-a îndeplinit scopul în proporție de 120% și am fost surprinsă de respectul avut. El a încercat de la început să înțeleagă ce vrem noi și ne-a dat opțiuni cu privire la cererile noastre. În plus, chiar dacă ne-am răzgândit de mai multe ori, ne-a înțeles și în cele din urmă am găsit locuința pe care o doream. A arătat mult profesionalim".

  Gabriela Diaconu Koc - Director de Finanțe și Ajutor pentru Afaceri la Samsung Electronics
 • "Am avut oportunitatea de a lucra cu Nicolae în timpul recentei mele mutări în București. Nicolae m-a ajutat să găsim o nouă locație care se potrivea cu nevoile mele, în oraș. Pot să spun cu siguranță că oferta lui Nicolae este unică: nu este limitată numai la soluții pentru proprietățile imobiliare, ci și la tot ajutorul de care ai nevoie ca să faci cunoștință cu orașul și să nu simți schimbarea mutării. Chiar și astăzi, știu că pot conta pe Nicolae cu orice fel de ajutor. Îl recomand cu încredere pe Nicolae pentru toți profesioniștii și familiile care încep o nouă viață în București!".

  Nicola Ludovico - Director General la Hilti Bulgaria
 • "Din experiența lucrului cu Nicolae, pot să îl recomand pentru serviciile profesioniste pentru proprietăți imobiliare și soluțiile pe care le oferă, care sunt croite pe nevoi individuale și cererile specifice ale clienților lui. El are excelente abilități de comunicare și ține contactul în mod regulat în tot timpul procesului. Are foarte bune cunoștințe ale pieței de proprietăți imobiliare din Pipera, purtare prietenoasă și foarte bune abilități de negociere."

  Paul LANNOYE - Partner Mayerlanco Consulting SRL - Servicii în Proprietăți Imobiliare și Construcții

Comparați ofertele

Nicolae Preda,REALTOR®