Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate

21 Alexandru Lapusneanu, IVY, Casa Verona.

€ 357,000
19B Alexandru Lapusneanu, ,
Favorit
Rezultatele căutării

Prezentare generală

 • Actualizat la
 • februarie 3, 2023
 • 4 dormitoare
 • 4 bai
 • 214 m2

Descriere

Stim cat de importanta este locatia – LOCALIZAREA PE HARTA A PROPRIETATII ESTE EXACTA – astfel o poti verifica inainte de a stabili o vizionare!

COMISION 0% !

De la rondul cu ZOO, intri pe Drumul Potcoavei, o straduta linistita cu case si curti pline de verdeata . In 600 m faci dreapta pe strada Alexandru Lapusneanu, alta zona verde si frumoasa si …apoi stanga la nr 21.

Vei gasi o zona de lucru care in prima faza nu spune prea multe dar dupa cativa pasi vei vedea ca in fata avem o zona minunata plina de verdeata. Miniansamblu are doar 14 case.
Este modern, functional si confortabil. A fost proiectat cu gandul la familie.

Casa are 3 dormitoare pe etajul 1 si 2 bai. Sunt bine vitrate si dotate astfel incat totul sa fie simplu de utilizat.
La etajul 2 vei gasi un dormitor spatios cu terasa si o zona de office/hobbyroom.

Spatiile tu sti cel mai bine daca sunt potrivite.
Vederea este catre zone de case , imobile joase.

Hai sa vezi daca ti se potriveste !

Adresa: 19B Alexandru Lapusneanu
Oraș:
Cod: 077190
Țară: România
Deschideți în Hărți Google
ID-ul proprietății: 18892
Preț: € 357,000
Dimensiune proprietate: 214 m2
Proprietate Lot Size: 151 m2
camere: 6
dormitoare: 4
bai: 4
ID-ul Proprietatii: 01-4936
Etajul: 2
Detalii Exterioare
balcon
grădină
Alte Detalii
curte în față
Planul parter
Planul parter
Planul etaj 1
Planul etaj 1
Planul etaj 2
Planul etaj 2
Plan amplasament imobil
Plan amplasament imobil

Nicolae Preda,REALTOR®

Agent de vânzări

Contacteaza-ma

Programați o afișare?
Sunați +40731610000 WhatsApp
 • "Deși sunt o persoană pretențioasă, cu o bogată cultură corporatistă, concentrată pe profesionalism și eficiență din cauză că aceasta este în natura muncii mele, l-am găsit pe domnul Nicolae Preda: hotărât, cunoaște produsul, cunoaște piața, bun negociator, atitudine profesionistă, concentrat pe competiție, cunoaște nevoile clientului, este o persoană flexibilă și foarte respectoasă cu clienții. Această colaborare și-a îndeplinit scopul în proporție de 120% și am fost surprinsă de respectul avut. El a încercat de la început să înțeleagă ce vrem noi și ne-a dat opțiuni cu privire la cererile noastre. În plus, chiar dacă ne-am răzgândit de mai multe ori, ne-a înțeles și în cele din urmă am găsit locuința pe care o doream. A arătat mult profesionalim".

  Gabriela Diaconu Koc - Director de Finanțe și Ajutor pentru Afaceri la Samsung Electronics
 • "Am avut oportunitatea de a lucra cu Nicolae în timpul recentei mele mutări în București. Nicolae m-a ajutat să găsim o nouă locație care se potrivea cu nevoile mele, în oraș. Pot să spun cu siguranță că oferta lui Nicolae este unică: nu este limitată numai la soluții pentru proprietățile imobiliare, ci și la tot ajutorul de care ai nevoie ca să faci cunoștință cu orașul și să nu simți schimbarea mutării. Chiar și astăzi, știu că pot conta pe Nicolae cu orice fel de ajutor. Îl recomand cu încredere pe Nicolae pentru toți profesioniștii și familiile care încep o nouă viață în București!".

  Nicola Ludovico - Director General la Hilti Bulgaria
 • "Din experiența lucrului cu Nicolae, pot să îl recomand pentru serviciile profesioniste pentru proprietăți imobiliare și soluțiile pe care le oferă, care sunt croite pe nevoi individuale și cererile specifice ale clienților lui. El are excelente abilități de comunicare și ține contactul în mod regulat în tot timpul procesului. Are foarte bune cunoștințe ale pieței de proprietăți imobiliare din Pipera, purtare prietenoasă și foarte bune abilități de negociere."

  Paul LANNOYE - Partner Mayerlanco Consulting SRL - Servicii în Proprietăți Imobiliare și Construcții

Comparați ofertele

Nicolae Preda,REALTOR®