Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate

Location, Comfort, Space, Facilities.Iancu Nicolae, Rovere Compound.

€ 1,299
Favorit
Rezultatele căutării

Prezentare generală

 • Actualizat la
 • decembrie 5, 2022
 • 2 dormitoare
 • 2 bai
 • 133 m2

Descriere

We know how important the location is – LOCATION OF THE PROPERTY ON THE MAP IS ACCURATE – so you can check it before setting up a viewing!

For the 360 tour use the icon on the right, full screen.

From Jolie Ville, going to Lidl, on the right, after Mark Twain School, you will find an easily accessible street.
You will probably notice the interesting points of this property, the location, the access, the neighborhoods, the generous area, the condition of the property, the common yard with mature vegetation, the terrace by the pool, the storage spaces.

Call now and we’ll arrange a viewing or give you all the details you need.

ID-ul proprietății: 19952
Preț: € 1,299
Dimensiune proprietate: 133 m2
camere: 3
dormitoare: 2
bai: 2

Nicolae Preda,REALTOR®

Agent de vânzări

Contacteaza-ma

Programați o afișare?
Sunați +40731610000 WhatsApp
 • "Deși sunt o persoană pretențioasă, cu o bogată cultură corporatistă, concentrată pe profesionalism și eficiență din cauză că aceasta este în natura muncii mele, l-am găsit pe domnul Nicolae Preda: hotărât, cunoaște produsul, cunoaște piața, bun negociator, atitudine profesionistă, concentrat pe competiție, cunoaște nevoile clientului, este o persoană flexibilă și foarte respectoasă cu clienții. Această colaborare și-a îndeplinit scopul în proporție de 120% și am fost surprinsă de respectul avut. El a încercat de la început să înțeleagă ce vrem noi și ne-a dat opțiuni cu privire la cererile noastre. În plus, chiar dacă ne-am răzgândit de mai multe ori, ne-a înțeles și în cele din urmă am găsit locuința pe care o doream. A arătat mult profesionalim".

  Gabriela Diaconu Koc - Director de Finanțe și Ajutor pentru Afaceri la Samsung Electronics
 • "Am avut oportunitatea de a lucra cu Nicolae în timpul recentei mele mutări în București. Nicolae m-a ajutat să găsim o nouă locație care se potrivea cu nevoile mele, în oraș. Pot să spun cu siguranță că oferta lui Nicolae este unică: nu este limitată numai la soluții pentru proprietățile imobiliare, ci și la tot ajutorul de care ai nevoie ca să faci cunoștință cu orașul și să nu simți schimbarea mutării. Chiar și astăzi, știu că pot conta pe Nicolae cu orice fel de ajutor. Îl recomand cu încredere pe Nicolae pentru toți profesioniștii și familiile care încep o nouă viață în București!".

  Nicola Ludovico - Director General la Hilti Bulgaria
 • "Din experiența lucrului cu Nicolae, pot să îl recomand pentru serviciile profesioniste pentru proprietăți imobiliare și soluțiile pe care le oferă, care sunt croite pe nevoi individuale și cererile specifice ale clienților lui. El are excelente abilități de comunicare și ține contactul în mod regulat în tot timpul procesului. Are foarte bune cunoștințe ale pieței de proprietăți imobiliare din Pipera, purtare prietenoasă și foarte bune abilități de negociere."

  Paul LANNOYE - Partner Mayerlanco Consulting SRL - Servicii în Proprietăți Imobiliare și Construcții

Comparați ofertele

Nicolae Preda,REALTOR®