Locatie excelenta, confortabil si modern. Apartamentul ideal in Iancu Nicolae

€ 549 pe luna
Str.Iancu Nicolae.,
Favorit
Rezultatele căutării

Prezentare generală

  • Actualizat la
  • aprilie 23, 2024
  • 1 dormitoare
  • 1 bai
  • Anul construcției: 2013

Descriere

Descopera o oferta echilibrata și confortabila în Iancu Nicolae cu acest apartament primitor potrivit pentru un singur profesionist sau cupluri care caută un amestec de viață modernă și accesibilitate de neegalat.

Caracteristici cheie:

Locaţie imbatabilă: Situat în prestigioasa zonă Iancu Nicolae, acest apartament oferă confort prin accesul usor la facilitatile zonei – club sportiv WorldClass Atlantis la doar 2 minute de mers pe jos, școli renumite, inclusiv Școala Britanică într-o plimbare de 5 minute, restaurante si magazine din apropiere, Padurea Baneasa, făcând fiecare aspect al vieții de zi cu zi accesibil fără efort.

Amplasat într-un mediu relaxant și verde, bucurați-vă de liniștea acestui cartier modern, oferind o retragere liniștită din agitația vieții orașului.

Parcare subterană: Spuneți la revedere problemelor de parcare cu confortul parcării subterane, asigurându-vă că vehiculul este întotdeauna sigur și ușor accesibil. (mai ales cand ploua sau e frig)

Beneficiați de costuri minime pentru utilitati, permițându-vă să vă bucurați de confortul modern fără a iesi din buget.

Păşiţi într-un spaţiu de locuit primitor amenajat cu mobilier în stare excelentă, oferind o ambianţă confortabilă.

Apartamentul are o zonă de living în plan deschis, perfect integrată cu o bucătărie bine echipată ( masina de spalat vase), beneficiaza de sistem de incalzire prin pardoseala, oferind cadrul perfect pentru a vă relaxa după o zi lungă.

Retrageți-vă în dormitorul confortabil pentru un somn odihnitor și răsfățați-vă în confortul unei băi moderne concepute pentru relaxare și refresh.

Fie că sunteți un singur profesionist care caută confort si costuri decente, sau un cuplu în căutarea unei case bine amenajate intr-o zona buna, acest apartament este combinatia potrivita cu un stil modern, locatie buna si buget decent.

Programeaza o intalnire azi si testeaza farmecul zonei- Iancu Nicolae !

Adresa: Str.Iancu Nicolae.
Țară: România
Deschideți în Hărți Google
ID-ul proprietății: 23068
Preț: € 549 pe luna
camere: 2
dormitoare: 1
bai: 1
Anul Constructiei: 2013
Garaj: Da
Alte Detalii
curte în față
Plan apartament
Plan apartament

Nicolae Preda – Realtor®

Tel. 0759.600.500

Contacteaza-ma

Programați o vizionare?
Sunați +40731610000 WhatsApp

Comparați ofertele

Nicolae Preda – Realtor®