Ideal pt familiile cu copii – aventura in natura chiar la usa ta !

€ 169,000
Favorit
Rezultatele căutării

Prezentare generală

  • Actualizat la
  • mai 14, 2024
  • 3 dormitoare
  • 2 bai
  • 86 m2
  • Anul construcției: 2013

Descriere

Descoperiti singurul apartament disponibil în acest complex atractiv , personalizat pentru familiile cu copii, oferind un amestec de confort pentru parinti și joaca in natura, in siguranta, pentru copii.

Situat lângă o pădure prietenoasa, acest complex oferă mai mult decât o simplă locuinta—este o poartă, mai ales pentru cei mici, către aventuri nesfârșite în natură. Faceți plimbări pe îndelete sau plimbări interesante cu bicicleta în mijlocul copacilor, oferind copiilor un loc de joacă de explorare chiar la ușa dvs.

Vă puteți relaxa la piscina imensa sau vă puteți bucura de timp de familie, de calitate, sub soare. Cu spațiu amplu pentru jocuri,trotinete, alergare, încurajați un stilul de viață sănătos si momente relaxante pentru parinti. Între timp, locul de joacă dedicat asigură râsete nesfârșite și bucurie pentru copiii mici, creând amintiri prețioase chiar în interiorul complexului, in siguranta.

Inca de la primii pasi in casa, vei vedea o locuința spatioasa, cu interioare luminoase și aerisite ce creează o atmosferă primitoare, în timp ce ferestrele mari încadrează vederi relaxante ale verdeaței din jur. Apartamentul include zona de living si bucatarie open space, dormitor matrimonial cu baie si dormitor pentru copii cu baia vis a vis de camera. Spatiul este decomandat, accesul catre fiecare zona se realizeaza printr-un hol generos.
Apartamentul are centrala termica de apartament si incalzire in pardoseala.

Situat în renumita zonă Iancu Nicolae, cunoscută ca punctul culminant al educației internaționale, familia ta are acces la școli si gradinite de top și oportunități educaționale. Cu 6 școli internaționale în imediata apropiere (Olga Gudynn International School, American School, Maarif International School, British School, Mark Twain, Cambridge School), fiți siguri ca … călătoria educațională a copiilor dumneavoastră este pe mâini bune.

Apartamentul este ideal pentru familiile ce isi doresc un stil de viata modern!
Fie că sunteți un cuplu tânăr care începe o familie sau părinți experimentați care caută o comunitate dinamică, acest apartament satisface nevoile familiilor moderne .

Nu ratați această ocazie rară de a vă revendica felia de „vacanta” , pentru ca de cate ori veti deschide poarta acestui complex veti avea sentimentul de relaxare, energie pozitiva, aer, libertatea dupa o zi lunga .
Ridicați experiența de viață a familiei și creați momente prețioase în mijlocul frumuseții naturii.

Programați o vizionare astăzi și îmbarcați-vă într-o călătorie spre o viață plină de confort !

ID-ul proprietății: 23139
Preț: € 169,000
Dimensiune proprietate: 86 m2
dormitoare: 3
bai: 2
Anul Constructiei: 2013
Plan apartament
Plan apartament

Nicolae Preda – Realtor®

Tel. 0759.600.500

Contacteaza-ma

Programați o vizionare?
Sunați +40731610000 WhatsApp

Comparați ofertele

Nicolae Preda – Realtor®