Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate

Iancu Nicolae 103, Jolie Ville, villa B11.

€ 1,100
Iancu Nicolae, ,
Favorit
Rezultatele căutării

Prezentare generală

 • Actualizat la
 • ianuarie 27, 2023
 • 3 dormitoare
 • 3 bai
 • 136 m2
 • Anul construcției: 2001

Descriere

We know how important the location is – THE LOCATION ON THE MAP OF THE PROPERTY IS EXACT – you can check it before scheduling a viewing!

On Iancu Nicolae street, near themost modern comercial area Jolie Ville, in a green and quiet compound you will find this property.
If you move in Pipera for schools, here you have the best location – 3 min to Cambridge, 7-8 min to British School, 8-10 to French School.

The house has a nice living/dining area at groundfloor with kithchen and a bath.
At first floor you will find bedroom area – 3 bedrooms and 2 baths.

The house is repainted like new.

Please call me for more info or to visit!

Adresa: Iancu Nicolae
Oraș:
Țară: România
Deschideți în Hărți Google
ID-ul proprietății: 20016
Preț: € 1,100
Dimensiune proprietate: 136 m2
Proprietate Lot Size: 201 m2
camere: 4
dormitoare: 3
bai: 3
Anul Constructiei: 2001
Garaj: Da
Etajul: 1
Plan Parter
Plan Parter
Plan Etaj
Plan Etaj

Nicolae Preda,REALTOR®

Agent de vânzări

Contacteaza-ma

Programați o afișare?
Sunați +40731610000 WhatsApp
 • "Deși sunt o persoană pretențioasă, cu o bogată cultură corporatistă, concentrată pe profesionalism și eficiență din cauză că aceasta este în natura muncii mele, l-am găsit pe domnul Nicolae Preda: hotărât, cunoaște produsul, cunoaște piața, bun negociator, atitudine profesionistă, concentrat pe competiție, cunoaște nevoile clientului, este o persoană flexibilă și foarte respectoasă cu clienții. Această colaborare și-a îndeplinit scopul în proporție de 120% și am fost surprinsă de respectul avut. El a încercat de la început să înțeleagă ce vrem noi și ne-a dat opțiuni cu privire la cererile noastre. În plus, chiar dacă ne-am răzgândit de mai multe ori, ne-a înțeles și în cele din urmă am găsit locuința pe care o doream. A arătat mult profesionalim".

  Gabriela Diaconu Koc - Director de Finanțe și Ajutor pentru Afaceri la Samsung Electronics
 • "Am avut oportunitatea de a lucra cu Nicolae în timpul recentei mele mutări în București. Nicolae m-a ajutat să găsim o nouă locație care se potrivea cu nevoile mele, în oraș. Pot să spun cu siguranță că oferta lui Nicolae este unică: nu este limitată numai la soluții pentru proprietățile imobiliare, ci și la tot ajutorul de care ai nevoie ca să faci cunoștință cu orașul și să nu simți schimbarea mutării. Chiar și astăzi, știu că pot conta pe Nicolae cu orice fel de ajutor. Îl recomand cu încredere pe Nicolae pentru toți profesioniștii și familiile care încep o nouă viață în București!".

  Nicola Ludovico - Director General la Hilti Bulgaria
 • "Din experiența lucrului cu Nicolae, pot să îl recomand pentru serviciile profesioniste pentru proprietăți imobiliare și soluțiile pe care le oferă, care sunt croite pe nevoi individuale și cererile specifice ale clienților lui. El are excelente abilități de comunicare și ține contactul în mod regulat în tot timpul procesului. Are foarte bune cunoștințe ale pieței de proprietăți imobiliare din Pipera, purtare prietenoasă și foarte bune abilități de negociere."

  Paul LANNOYE - Partner Mayerlanco Consulting SRL - Servicii în Proprietăți Imobiliare și Construcții

Comparați ofertele

Nicolae Preda,REALTOR®