click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Your search results

Dezvoltarea zonei Pipera duce la inca 2 statii noi de metrou?

Posted by Nicolae PREDA on January 18, 2019
0

Vesti bune anul are ! Intr-un comunicat dat de Gheorghe Udriste, fost sef al Metrorex , actual parlamentar si membru al Comisiei de Transport din Camera Deputatiilor, ne prezinta strategia de a decongestiona traficul din zona de Nord mai exact Pipera.

Dupa cum stiti, desi bulevardul Iancu Nicolae a fost modernizat si largit la 4 benzi , pe zona soseaua Pipera se pierde mult timp din cauza neexistentei unui transport in comun bine organizat, care sa ne permita sa circulam confortabil si la timp, chiar sa ne tenteze sa lasam masina in parcare .

Acesta sustine ca, probabil in decursul acestui an, urmeaza sa fie lansat studiul de fezabilitate in care se doreste prelungirea cu inca 2 sau 3 statii de metrou de la Pipera. Totodata, acestia mentioneaza ca nu si-au imaginat ca zona sa se dezvolte intr-un ritm alert.

In prezent, pe aceasta magistrala la orele de varf trenurile circula la un interval de 3 minute.Acestia au dezvoltat un plan de mobilitate urbana durabila prin care ne este prezentat public, strategia prin care doresc dezvoltarea metroului in mai multe zone printre care si zona de Nord a Bucurestiului. Acestia sustin ca proiectul ar dura 3 ani, si ca va fi gata in 2022.

Asadar in concluzie asteptam cu nerabdare aceasta mobilitate a autoritatilor pentru decongestionarea traficului din zona de Nord, creand o alternativa eficienta si de luat in calcul.

Sursa : ECONOMICA.NET

Compare Listings