faceți clic pentru a activa zoomul
se încarcă...
Nu am găsit rezultate
deschide harta
Vedere Foaia de parcurs Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet Anterior Următor
Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Rezultatele căutării

Dezvoltarea zonei Pipera duce la inca 2 statii noi de metrou?

Postat de Nicolae PREDA pe ianuarie 18, 2019
0

Vesti bune anul are ! Intr-un comunicat dat de Gheorghe Udriste, fost sef al Metrorex , actual parlamentar si membru al Comisiei de Transport din Camera Deputatiilor, ne prezinta strategia de a decongestiona traficul din zona de Nord mai exact Pipera.

Dupa cum stiti, desi bulevardul Iancu Nicolae a fost modernizat si largit la 4 benzi , pe zona soseaua Pipera se pierde mult timp din cauza neexistentei unui transport in comun bine organizat, care sa ne permita sa circulam confortabil si la timp, chiar sa ne tenteze sa lasam masina in parcare .

Acesta sustine ca, probabil in decursul acestui an, urmeaza sa fie lansat studiul de fezabilitate in care se doreste prelungirea cu inca 2 sau 3 statii de metrou de

In prezent, pe aceasta magistrala la orele de varf trenurile circula la un interval de 3 minute.Acestia au dezvoltat un plan de mobilitate urbana durabila prin care ne este prezentat public, strategia prin care doresc dezvoltarea metroului in mai multe zone printre care si zona de Nord a Bucurestiului. Acestia sustin ca proiectul ar dura 3 ani, si ca va fi gata in 2022.

Asadar in concluzie asteptam cu nerabdare aceasta mobilitate a autoritatilor pentru decongestionarea traficului din zona de Nord, creand o alternativa eficienta si de luat in calcul.

 

 la Pipera. Totodata, acestia mentioneaza ca nu si-au imaginat ca zona sa se dezvolte intr-un ritm alert. 

Metroul in statia Pipera

Sursa : ECONOMICA.NET
http://www.economica.net/magistrala-corporatistilor-berceni-pipera-va-fi-extinsa-catre-nord-in-2019-2022–daca-ne-va-da-ue-bani_128113.html

 

Comparați ofertele