Main Content

Echipa

Nicolae PREDA
Specialist in Reprezentarea Proprietarilor

Sunt Nicolae Preda si fac parte din echipa Pipera Exclusive - Real Estate. Prin tot ceea ce fac ii ajut pe proprietarii de case din Pipera sa evite bataile de cap generate de procesul de vanzare care de multe ori este unul lung si anevoios! Astfel ei obtin cel mai bun pret si cel mai scurt timp de vanzare.Totodata, il ultimii ani m-am specializat prin a reprezenta o singura parte in tranzactie, urmez un plan de marketing strategic astfel incat proprietatea sa se vanda in cele mai bune conditii.Sunt Nicolae PREDA, Realtor® , Expertul Imobiliar al zonei Pipera.

Simona PREDA
Specialist Reprezentare Cumparator

Licentiata din 2002 mi-am continuat activitatea de dezvoltare profesionala prin cursuri de antreprenoriat, evaluarea afacerii , controlul costurilor, management in servicii, etc.

Incepand cu anul 2010 am fost implicati in aspecte legate de proprietati imobiliare de la reprezentarea clientilor din alte tari ce doresc sa se stabileasc in Pipera, la reprezentarea partenerilor din companii si ambasade ce doresc sa isi desfasoare activitatea si sa locuiasca in Pipera.

Indiferent daca reprezint un cumparator sau vanzator, preocuparea pentru marketingul imobiliar, standardele etice ridicate si abilitatea de intelegere in detaliu a nevoilor partenerului de discutie m-au facut favorita printre clientii cei mai pretentiosi.

De când m-am alaturat echipei Pipera Exclusive am colaborat cu sotul meu, Nicolae, pentru a împartasi cunostintele despre serviciile imobiliare, pentru a orienta mai bine cumparatorii si vânzatorii în deciziile lor.

For extended team click here
Pentru a accesa echipa care se ocupa de Bucuresti accesati.