faceți clic pentru a activa zoomul
se încarcă...
Nu am găsit rezultate
deschide harta
Vedere Foaia de parcurs Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet Anterior Următor
Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Rezultatele căutării

Ziua mutarii

[Buyer]
Ziua de închidere

Dacă ați ajuns atât de departe, atunci aceasta înseamnă că este aproape timpul pentru felicitări, dar nu încă. Mai sunt cateva lucruri:

Finalizarea inspecției.

Mai mult decât o formalitate decât orice altceva, inspecția finală are loc cu o zi înainte sau în ziua închiderii. Veți vizita proprietatea pentru a verifica dacă totul este în stare de funcționare, totul este la fel ca atunci când ați văzut ultima oară proprietatea, că nu mai rămân elemente suplimentare și că tot ce este inclus în achiziție este încă la proprietate.

Servicii și Utilități.

Vom furniza o listă cu numerele utile pentru activarea serviciilor de acasă și a utilităților după ce are loc închiderea.

Fi pregatit.

Suntem gata să vă ajutăm în cazul în care apare o problemă neprevăzută, chiar și în ultima etapă. Ceva la proprietate nu functioneaza corect sau alt detaliu minor – nu trebuie să vă faceți griji. Ne-am confruntat cu  probleme de acest timp si  știm cum să le tratăm în mod eficient și într-un mod fără stres.

Închidere.

Agentul de închidere va furniza tuturor părților implicate contractual de vanzare cumparare, care rezumă și detaliază tranzacțiile financiare adoptate în cadrul procesului cat si conditiile stabilite pentru realizarea vanzarii.

Dvs. și vânzătorul (vânzătorii) veți semna aceast contract, precum și agentul de închidere, care va confirma acuratețea acesteia. Dacă obțineți finanțare, va trebui să semnați toate documentele pertinente cerute de instituția de creditare. Dacă nu puteți participa la închiderea programată, se pot face aranjamente în funcție de circumstanțe și de notificarea pe care o primim. Vânzătorul trebuie să aranjeze să aibă toate cheile de proprietate și orice alte informații importante pentru dvs. la închidere, astfel încât să puteți primi aceste articole în acest moment.

Comparați ofertele