faceți clic pentru a activa zoomul
se încarcă...
Nu am găsit rezultate
deschide harta
Vedere Foaia de parcurs Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet Anterior Următor
Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Rezultatele căutării

Procesul Pas Cu Pas

[Buyer]

Acordul Initial (antecontract) si  depozitul

Un acord eficient este un aranjament juridic între un potențial cumpărător și vânzătorul proprietății.

Câteva sfaturi importante pe care trebuie să le aveți în vedere pentru a simplifica procesul:

Păstrați înregistrări scrise despre tot

Din motive de claritate, v-a fi extrem de util să transcrieți toate acordurile verbale, inclusiv contractele și anexele, și să le transformați în acorduri scrise, semnate de ambele părți.

Vă vom ajuta să redactați toate documentele necesare achiziției și să vă asigurați că aveți copii ale tuturor.

Respectați programul. Acum, că ați ales oferta , dvs. și vânzătorului veți primi un calendar pentru a marca fiecare etapă a procesului de închidere a contractului imobiliar. Respectarea cerințelor la timp asigură un flux mai lent de negocieri, astfel încât fiecare parte implicată să nu încalce acordurile.

În timpul procesului vă vom ține mereu la curent, astfel încât veți fi mereu pregătiți pentru următorul pas.

Agentul de închidere.

Un notar v-a fi selectat ca agent de închidere.

Agentul de închidere  v-a cerceta istoricul complet al înregistrării proprietății pentru a se asigura că titlul este liber și lipsit de sarcini până la data închiderii și că toate noile sarcini sunt corect adăugate titlului.

Unele proprietăți sunt supuse unor restricții care limitează diferite activități cum ar fi restricțiile de construcție sau de parcare. S-ar putea să se înregistreze vechituri și încălcări, care limitează drepturile de utilizare a proprietății.

Inspecțiile. Odată ce oferta dvs. este acceptată de vânzător, v-a trebui să aveți un inspector de proprietate licențiat să inspectați proprietatea în intervalul de timp stabilit în contractul efectiv de cumpărare. Puteți alege ca inspectori diferiți să inspecteze proprietatea, dacă doriți să obțineți opinii profesionale din partea inspectorilor care se specializează într-o anumită zonă (de exemplu, acoperiș, HVAC, structură).

În funcție de rezultatul acestor inspecții, se poate întâmpla una dintre următoarele două situații:
1. Fie că fiecare piatră de hotar este închisă cu succes, iar eventualele situații vor fi eliminate, apropiindu-vă  de închidere, sau
2. Cumpărătorul, după revizuirea proprietății și a documentelor, solicită o renegociere a clauzelor contractuale (de obicei, prețul).

Evaluarea și împrumuturile.
Este imperativ să păstrați o comunicare strânsă cu creditorul dvs., care vă v-a informa când sunt necesare documente suplimentare pentru a vă aproba cererea de împrumut și a vă finanța împrumutul.
Dacă acordul/contractual este condiționat de finanțare, atunci proprietatea va fi evaluată de un evaluator autorizat pentru a determina valoarea pentru instituția de creditare, prin intermediul unei terțe părți. Acest lucru se face astfel încât instituția de creditare să poată confirma că investiția în proprietatea dvs. este exactă. Evaluatorii sunt specialiști în determinarea valorii proprietăților, bazate pe o combinație de măsurări în metri patrati, costuri de construcție, vânzări recente de proprietăți comparabile.

Asigurare de proprietate.
Dacă obțineți un împrumut, vi se va cere de către creditorul dvs. să cumpere o anumită sumă de asigurare pe proprietate. Valoarea va depinde de instituția de creditare și de prețul de achiziție al proprietății. Este posibil să puteți economisi sute de lei pe an pentru asigurarea proprietarilor de case prin cumpărături pentru asigurare. Puteți, de asemenea, economisi bani cu aceste sfaturi.
Luați în considerare o deductibilitate mai mare. Creșterea deductibilă cu doar câteva sute de dolari poate face o mare diferență în prima dumneavoastră.
Adresați-vă agentului dvs. de asigurări cu privire la reduceri. Este posibil să primiți o primă mai mică dacă locuința dvs. are caracteristici de siguranță, cum ar fi încuietori cu șuruburi moarte, detectoare de fum, un sistem de alarmă, obloane împotriva furtunilor sau materiale de acoperire ignifuge.
Persoanelor peste 55 de ani sau clienților pe termen lung li se pot oferi, de asemenea, reduceri.
Vom fi fericiți să recomandăm agenți de asigurare cu experiență cu experiență pentru fiecare tip de proprietate.

Comparați ofertele