faceți clic pentru a activa zoomul
se încarcă...
Nu am găsit rezultate
deschide harta
Vedere Foaia de parcurs Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet Anterior Următor
Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Rezultatele căutării

Zona Padurea Baneasa

Bulevardul Erou Iancu Nicolae situat in zona de nord a Bucurestiului, delimiteaza perimetrul dintre Gradina Zoologica si Soseaua Pipera, porneste din zona parcului Casa Alba si se intinde pe o distanta de 4 km.
Acesta a fost de curand modernizat, carosabilului a fost largit la 2 benzi pe sens ; structura rutiera a drumului a fost refacuta si un nou strat de imbracaminte asfaltica bucura conducatorii auto;
Amenajarea de trotuare noi si spatii verzi, refacerea aliniamentului stradal de arbori; amplasarea de stalpi de iluminat public noi, dau o nota de normalitate acestei zone.

Pe partea stanga a bulevardului (venind dinspre Ambasada Americii) o zona de case, scoli, spatii comerciale si zone dedicate sportului, despart bulevardul de padure.

Particularitatea acestei paduri este chiar latura urbana, aleile asfaltate din padure, permit iubitorilor de sport si copiilor sa se bucure de miscare si natura. Alergatorii profesionisti au o multime de carari prin padure in care pot practica acest sport fara dureri de genunchi.

Padurea gazduieste la un capat terenuri de tenis si un pavilion de tir iar la celalalt capat clubul Worldclass Atlantis.

In vecinatatea acestei zone se afla cateva clinici de sanatate : Sanador, Regina Maria, Biomedica, Anima.

Zona de case situata in partea de langa padure, gazduieste case diferite ca suprafata, de la 170-200 mp la 400-500 mp construiti, cu teren pana la 2000-2500 mp cat si terenuri libere de constructie. Casele sunt disponibile atat la vanzare cat si la inchiriere.
Privind preturile de inchiriere pornesc de la 1000 euro/luna ajungand la o medie de 3000-3500 euro/luna. Un factor foarte important care se reflecta in termenii ofertei il reprezinta mobilarea apartamentelor/caselor. Aceasta contribuie semnificativ la durata perioadei de promovare si pretul lunar al chiriei
Nivelul de rotatie al acestora depinde de perioada din an, nivel cel mai bun de rotatie fiind in lunile iunie-august.

Privind preturile de vanzare, acestea difera functie de numerosi factori (an constructie, stare, finisaje, etc) dar foarte important in stabilirea pretului de tranzactionare este contextul de piata – nivel de oferta si cerere din momentul promovarii.

Aceasta zona gazduieste scoala Britanica, gradinita Olga Gudynn, Complexul Baneasa Residential Park ( acesta din urma cuprinde case individuale cu suprafete de teren medii spre mari, zone comune, alei, spatioase, zone generoase de vegetatie matura , securitate) – unul dintre cele mai apreciate compound-uri din zona.
In zona, sunt in plina desfasurare lucrarile la noua scoala Cambridge School.

Pe suprafete mici de teren, in ultimii ani au fost construite blocuri cu regim mic de inaltime, si numar mic de apartamente, imobile cu piscina interioara sau exterioara, in vecinatatea padurii – acestea au adus o nota moderna zonei si noua categorie de locuitori. Iubitorii spatiilor de locuit in apartament pot beneficia de linistea zonei desi pana acum 6-7 ani aceasta era locuita in buna parte de proprietarii sau chiriasii de case.

Aceasta este o tendinta pornita acum 6-7 ani si se afla in continua crestere, in zona dezvoltandu-se multe imobile de apartamente.

Comparați ofertele